Ambassadeur(s) van Stichting Antwoord

Stichting Antwoord heeft meerdere ambassadeurs die het werk van hen ondersteunen. Als u bijvoorbeeld een dienst rondom Stichting Antwoord organiseert, verlenen zij graag hun medewerking daaraan.

In Spirit United Praiseband

‘In Spirit United’, is een samengestelde band die is opgericht in 2017 en bestaat uit vrienden en vriendinnen (5 zangeressen, 5 muzikanten en 2 geluidsmannen) uit verschillende kerken, verschillende woonplaatsen maar wel met dezelfde visie en doelstelling en dat is God eren met de talenten die we hebben gekregen. De één met zang en de ander met een instrument.

Wij spelen covers van Opwekking, HillSong, Kari Jobe, Kees Kraayenoord, Kirk Franklin, Chris Tomlin enz, enz.

In Spirit United speelt voornamelijk op jongeren- en evangelisatie diensten maar wij zijn ook te boeken voor christelijke bruiloften, evenementen, feesten, verjaardagen enz..

‘In Spirit United’ omdat wij door Gods geest met elkaar verbonden zijn. 

Deze praiseband wil zich ook inzetten voor Stichting Antwoord en door ambassadeurs van ons te zijn willen ze bijdragen aan het Koninkrijk van God en zaaien in de projecten van onze stichting.

Neem contact met ons op als u interesse heeft om samen met ‘In Spirit United’ (en onze stichting) een mooie avond, middag, dienst wilt organiseren.