150x wijsheid

Kun jij de uitdaging aan?

Leven zoals God het bedoeld heeft…

Schrijver Ken Sweers neemt je mee op een ontdekkingstocht door het boek Spreuken. Hij stelt je vragen over jouw leven! In dit boek schrijft Ken Sweers 150 inspirerende overdenkingen over de aloude spreuken om in praktische tips voor ons dagelijkse leven. Dit boek gaat over de wijsheid van God – voor jou!
Lees meer over het boek en bestel!

Voorkant ontdekkingsbijbel web kleinDe Bijbel – van alle tijden, in taal en beelden van vandaag!

Een boek waar je wat mee kunt. De Ontdekkingsbijbel neemt je mee op een ontdekkingsreis naar een ongekende wereld..

Het is een kinderbijbel om voor te lezen. En voor grotere kinderen om zelf te lezen. Om te bladeren, plaatsjes te kijken, de spannende verhalen te volgen. Met vragen om over na te denken. Maar vooral: om te leren luisteren naar Gods Woord en om God te leren kennen, en Jezus, zijn zoon die Hij gegeven heeft.
Lees meer over het boek en bestel!

logo-gospel-600Webwinkel Gospel.nl in samenwerking met Stichting Antwoord

Stichting Antwoord heeft samen met Gospel.nl een webwinkel. Hiermee heb je toegang tot het grootste aanbod van christelijke CD’s, boeken, DVD’s, agenda’s en nog veel meer. Door cadeau’s, boeken en CD’s via onze webwinkel te kopen, steun je direct de projecten van Stichting Antwoord. Om onze webwinkel te bezoeken ga je naar: www.gospel.nl/antwoord.

Steun Stichting Antwoord ook met uw andere online aankopen via Sponsorkliks.com!

Hoe werkt het?
Ga naar sponsorkliks.com en maak kennis met alle grote webwinkels van Nederland zoals Bol, Zalando, Wehkamp, HEMA, Nuon, CenterParcs, Easyticket en nog veel meer. Deze winkels geven een deel van hun commissie aan Stichting Antwoord. In alle categorieën kunt u wel uw bijdragen leveren: kleding, speelgoed, huis en tuin, vakanties, eten & drinken, dieren, sports en nog veel meer.

Banner sponsorkliks