PEPIJN GEEFT EMANUEL EN ZIJN VRIENDEN EEN ONTDEKKINGSBIJBEL

De Ontdekkingsbijbel is een van de weinige kinderbijbels in het Albanees. Pepijn vertelt in de video hoe hij Emanuel en zijn vrienden helpt.

Met deze spaaractie voor kinderen van 9-13 jaar zorgen jullie ervoor dat kinderen in Albanië een Ontdekkingsbijbel krijgen en zo de Here Jezus leren kennen.

Bijbelmeter


Actiebrochure

Actievoordelen:
1. De actie is kortdurend. Maximaal 3 tot 4 weken.
2. De actie vraagt weinig voorbereiding en uitwerking en dus weinig van uw tijd.
3. De actie is zelfsturend met een folder die de kinderen en hun ouders helpt.
4. De actie is voor een uniek doel: de Albanese Ontdekkingsbijbel is de enige kinderbijbel in Albanië.
5. De actie is voor andere kinderen.
6. Wij verzorgen een gastles (als je met je kerk of school meedoet).

Hoe werkt het?
1. Stuur een e-mail en bestel de folder ‘Geef Emanuel een Bijbel’ met een Bijbelmeter en een boekenlegger met gebedspunten bespreek de actie met je ouder(s)/verzorger(s)
2. Vraag mensen of ze een of meerdere Bijbels willen sponsoren. Je kunt je opa of oma, ooms of tantes en mensen uit de kerk of van een vereniging vragen.  Je kunt ze vertellen over de kinderen in Albanië en ze deze folder laten zien.
3. Vraag dan of de sponsor machtiging invult. Hiermee betaalt de sponsor de Bijbel(s).
4. Ben je klaar? Schrijf dan je eigen naam en contactgegevens op het formulier, zodat we weten dat wij jou voor vragen kunnen bellen.

Ben je klaar met de actie?
Stuur dan de machtigingskaarten op naar Stichting Antwoord (Bedrijvenweg 4, 1619 BK Andijk). Zet hierop duidelijk je naam en gegevens, zodat we je kunnen benaderen als jij een Ontdekkingsbijbel wilt ontvangen!

Voor de leiding van het kinderwerk van je kerk en meesters en juffen van je school hebben we een handige presentatie waarmee ze de actie aan alle kinderen kunnen uitleggen: Geef Emanuel een Bijbel, spaaractie voor scholen en kerken. NB: Als je goed je best doet, heb je wel een concert van JerehSalem Kids verdient.

Help mee en geef Emanuel en zijn vrienden ook een Bijbel!

Afbeelding1