Dit project concentreert zich in de Korça-regio, Albanië. De kerken gebruiken twee belangrijke methoden om kinderen te bereiken met het Evangelie van Jezus Christus.

    1. Door de radio met een speciale programmering en muziek en met de betrokkenheid van kinderen hierin.
    2. Door kinderevangelisatie met de kerken in de dorpen inclusief goede nazorg. Kinderen ontvangen dan ook een Ontdekkingsbijbel.
Bijbelverspreiding na een evangelisatiebijeenkomst in Albanië!

Bijbelverspreiding na een evangelisatiebijeenkomst in Albanië!

Beide methoden versterken elkaar. Kinderen die de Here Jezus leren kennen tijdens Evangelisatiebijeenkomsten vertellen later via Radio Emanuel hun getuigenis. Kinderen voor kinderen dus!

Kerken in steden, zoals Korça, Bilisht en Erseka, zijn betrokken bij het project rond de verspreiding van de Ontdekkingsbijbels en kinderevangelisatieactiviteiten. Door het geringe aantal kerken wordt in de omliggende dorpen slechts enkele activiteiten voor kinderevangelisatie georganiseerd. En samen met Radio Emanuel brengen zij daar nu verandering in.

Het doel van dit project is om kinderen in 60 dorpen te bezoeken door vrijwilligers van de 14 deelnemende kerken. Zij organiseren evenementen om de 2500 kinderen in deze dorpen te bereiken met het Evangelie. Hierbij wordt kinderevangelisatiemateriaal gebruikt, radio’s die op een bepaalde frequentie zijn afgestemd en Ontdekkingsbijbels verspreidt. Het is een heel intensief project omdat de kinderen goed worden begeleid.

Bekijk de video met Viola, projectleidster in Albanië en hoor wat een Ontdekkingsbijbel voor een kind betekent.

NB: Voor kinderen van 9-13 jaar hebben we een
concrete actie: Kom in actie voor de kinderen in Albanië!
Doe mee met uw kerk of school!Totaal: € -

 


Voordat u op GEEF klikt ontvangen
we graag ook onderstaande gegevens.
(niet verplicht, voor ons wel heel fijn)