Zodat ik groeien mag!

€466 of €3.500 raised

Mozambique: Kinderen groeien op in een land vol sociale- en geestelijke armoede. Juist hier willen wij vertellen over de Here Jezus en kinderen helpen hun gaven en talenten te ontwikkelen. Wekelijks organiseren wij activiteiten voor ruim 300 kinderen zodat zij groeien in geloof en identiteit. Daarnaast voorzien wij in een voedzame maaltijd, deze combinatie maakt ze echt sterk voor de toekomst! Lees meer….

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €10,00

Weekje in de watten!

€8.297 of €24.000 raised

Hongarije: Oorlog, misbruik, verlies van een familielid, armoede, voor veel kinderen uit Oekraïne, Roemenië en Hongarije is dit dagelijkse realiteit. Met elkaar bezorgen wij ruim 120 kinderen een onbezorgde week. Elke week week leggen we 40 kinderen in de watten, drie weken achter elkaar.  De hele week staat in het teken van een Bijbelse held. De lokale kerk doet de nazorg. Onvergetelijk! Lees meer..

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €50,00

Voor altijd vrij!

€6.933 of €14.000 raised

Oekraïne: Voor altijd vrij? Ook al zit je gevangen? Ja, door Jezus Christus aan te nemen worden wij vrijgekocht. Dit geweldige nieuws vertellen wij aan gevangenen. In twee gevangenissen houden wij diensten. De gevangenen komen zingen, uit de Bijbel lezen, en luisteren naar verdieping. De lokale kerk staat voor de ex-gevangene klaar. Laten we het geschenk van onze Heer aan niemand onthouden. Lees meer…

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €25,00

Tot aan de Masai!

€6.493 of €18.000 raised

Kenia: Waar het asfalt ophoudt, gaan wij verder. Verder om Gods Woord te verspreiden, hoop te geven en liefde te delen. Wat is het geweldig dat we hiervoor samen 200 bedieningsleiders mogen trainen. Zij trekken er op uit naar afgelegen gebieden. Zo brengen zij bij de Masai-stam het beste nieuws dat we kunnen brengen! Lees meer…

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €25,00

Spread the Word!

€5.330 of €5.750 raised

Ethiopië: Als je gelooft, dan weet je dat je een geweldig geschenk hebt ontvangen. Dit geschenk moeten we niet voor onszelf houden. Daarom trainen we 200 evangelisten in Ethiopië om op het platteland nieuwe kerken te stichten. In elk gebied, door elke generatie heen mogen we de Heer bekend maken.

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €35,00

Geloof in de kids!

€19.912 of €28.000 raised

Egypte: Geloof in de kinderen, want veel kinderen in Egypte komen niet in aanraking met het levende geloof. Er is veel armoede en naar de kinderen wordt nauwelijks omgezien. Voor 3000 kinderen starten we in de lokale kerken goede, interactieve programma’s op hun niveau. Geloof in de kinderen, zodat zij gaan geloven. Lees meer…

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €100,00

Licht in de duisternis!

€4.450 of €5.000 raised

Tanzania: Opgesloten achter grote hekken. Nauwelijks privacy en vaak niet precies weten hoe het met je strafzaak staat. Gevangenen in Tanzania hebben weinig hoop. Juist hier mogen we een hoopvolle boodschap brengen. Zelfs binnen de gevangenis mag je een nieuw leven starten. Je bent vrijgekocht en betaald! Laten we het evangelie juist hier blijven brengen.

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €15,00

Containers vol!

€2.825 of €15.000 raised

Divers: Een container vol Bijbels! Elk jaar versturen we er één. Duizenden mensen krijgen op deze wijze toegang tot het Woord van onze God. De Bijbels worden uitgereikt op plaatsen waar veel mensen samen komen. Denk hierbij aan universiteiten, ziekenhuizen, hogescholen, kerken, gevangenissen, etc. Samen houden we het Woord toegankelijk.

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €50,00

Sterk Diaconaalwerk!

€25 of €4.500 raised

Albanië: Sterke kerken die hun Licht laten schijnen in hun omgeving. Dat heeft dit overwegend Islamistische land nodig. We trainen leiders voor voor een sterke diaconie. Omzien naar elkaar, mensen in armoede helpen met brandhout, dat getuigt van Zijn liefde. We vertellen over God en leren uit de Bijbel. Zo gaat Woord en Daad als een lopend vuurtje door Albanië. Lees meer..

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €100,00