Ineke Ruiter, tekentaaldeskundige en eigenaresse van www.iktekenervoor.com ‘Creativiteit gebeurt onder onze ogen en handen. Tijdens mijn workshops breng ik creativiteit en geloof samen door schilderen, tekenen en knutselen.’ Ineke is ambassadeur van Stichting Antwoord.

Waarom een kleurrijke workshop organiseren?
Om mensen bij de kerk te blijven betrekken! Veel kerken vinden dit een uitdaging. Er zijn veel grensgangers ontstaan en daardoor is de rol en betekenis van de kerk en geloof veranderd.

Wat houdt een kleurrijke workshop met Ineke in?
Bijbelverhalen worden op een laagdrempelige en creatieve manier (her)ontdekt. Een workshop duurt circa 1,5 uur. NB: Ineke kun je ook vragen voor een kleurrijke kerkdienst. Deze duurt ongeveer 2 uur en bestaat uit samen eten, samen vieren en samen ontdekken.

Voor wie is een kleurrijke workshop?
Voor jong en oud, voor mannen en vrouwen! Voor iedereen die op een andere manier een Bijbelverhaal wil verwerken. Voor als je elke week de kerk bezoekt of als je het contact met de kerk en/of het geloof bent kwijtgeraakt.

Wat doet een kleurrijke workshop met jou?
Verbinden! Verbinden met generaties, verbinding met de Bijbel aan het dagelijkse leven.

Doe mee en help gelijk kinderen uit Oekraïne
De investering voor een workshop is 135 euro (ex reis- en materiaalkosten). Daarvan gaat 50 euro naar vakantiekampen voor arme en getraumatiseerde kinderen uit Oekraïne.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met één van ons op:
E. info@antwoord.org / info@iktekenervoor.com
I. www.antwoord.org / www.iktekenervoor.com