Afgelopen week kregen we een berichtje van onze partner in Hongarije. Of wij ze wilden helpen met het opvangen van vluchtelingen uit Oekraïne? Al jaren werken we samen en organiseren we onder andere vakantieweken voor arme gezinnen en kinderen. Dit doen we op de camping die zij sinds 1991 in bezit hebben. Deze camping is […]

‘Antwoord’ voor Oekraïense vluchtelingen!

Afgelopen week kregen we een berichtje van onze partner in Hongarije. Of wij ze wilden helpen met het opvangen van vluchtelingen uit Oekraïne? Al jaren werken we samen en organiseren we onder andere vakantieweken voor arme gezinnen en kinderen. Dit doen we op de camping die zij sinds 1991 in bezit hebben. Deze camping is uitermate geschikt voor de opvang van vluchtelingen.

Natuurlijk willen wij helpen! Inmiddels zijn we samen een ‘noodhulp’ programma gestart. Voor EUR 11,50 per dag kan je iemand die op de vlucht is voor de oorlog ondersteunen. Voor dit geld wordt er gezorgd voor veilige slaapplekken, eten en drinken en gezondheidszorg. Ook zullen er activiteiten voor de gezinnen worden georganiseerd. Naast de lichamelijke noden hebben we ook aandacht voor de geestelijke noden en het verkondigen van Gods liefde. Er zal veel samengewerkt worden met lokale kerken en vrijwilligers. Helpt u mee?

Lees hier meer over dit project