Jij maakt het verschil!


Wij zijn betrokken bij gevangenen in Oost-Europa en Afrika. Zij leven zonder perspectief, zonder toekomst. Verborgen, ver weggestopt van familie en vrienden, zonder de kans op een leven met Jezus Christus en zijn boodschap van liefde, vergeving en genade. Help mee om daar verandering in te brengen. Jij kunt een verandering teweeg brengen! Jezus is hen niet vergeten en Hij wil dat wij hen niet vergeten.

Geef voor iemand in de gevangenis

Stichting Antwoord bereikt circa 17.500 mensen die gevangen zitten in Oost-Europa en Afrika.
Het omzien naar één gevangene kost ongeveer 20 euro. Helpt u mee?

Ik zat gevangen en jullie hebben Mij bezocht. Mat.25:36. 

Kerken

Als kerk bijdrage om het leven van een gevangene te veranderen. Nieuwe leven! Hoe mooi is het om bij te kunnen dragen aan dit doel?

Schenken en nalaten

Schenk voor hulp aan een gevangene, zodat hij zelf op deze wereld nog iets beters mag nalaten. Zo geven we liefde door!

Reizen

Op bezoek in een buitenlandse gevangenis? Kan dat? Kijk snel verder en ontdek wat de mogelijkheden zijn in onze projecten.

Ondernemers

Help jij een gevangene aan een tweede kans? Kijk hoe je een gevangene in Oost-Europa of Afrika een opleiding kunt bieden.

Periodiek geven

Met meerjarige ondersteuning, bijvoorbeeld via periodieke giften, kan vaak meer bereikt worden dan met incidentele hulp.

Meebidden

We zeggen altijd tegen elkaar: 'Gebed is de motor achter het werk van Antwoord'. Help je mee deze motor draaiende te houden?

Ontvang onze inspiratiemail

En blijf op de hoogte van de impact die we samen maken.