'Want jullie hebben mij bezocht'


Als kerk kun je het verschil maken in het leven van vele gevangenen. Hoe mooi is het om bij te kunnen dragen aan dit doel?

Als kerk betrokken zijn bij het werk van Antwoord kan op verschillende manieren.

Geef 'Antwoord' met een collecte

Collecteren voor het werk van Antwoord? Ja, heel graag! Jullie steun hebben we hard nodig. Antwoord heeft diverse projecten waarbij je als gemeente of kerk gevangenen concreet helpt. Van elk collectedoel is er een collectepresentatie beschikbaar om jullie te helpen het doel van de collecte toe te lichten. Kies een project op onze projectenpagina en neem contact met ons op.

Spreker voor een themadienst

Het is mogelijk om in een dienst meer te horen over het werk van Antwoord. Ook zijn onze projectleiders soms in Nederland. Zij kunnen uit eerste hand getuigen van wonderen die ze meemaken. Wil je meer informatie over de themadienst? Of overleggen over een datum, dan kan dat. Neem contact met ons op via onderstaande knop. We helpen jullie graag.

Op bezoek in een buitenlandse gevangenis?

Met sommige gevangenissen in het buitenland hebben we zo goed contact, dat het mogelijk is om met een kleine groep de gevangenis te bezoeken. Dit is uitzonderlijk! Daarom moet het lang van te voren gepland worden en is een goede afstemming noodzakelijk. Maar de mogelijkheid is er. Kijk hiervoor op onze reizen pagina. Daar vinden jullie alle informatie over het reizen met Stichting Antwoord.