We zijn heel dankbaar dat we sinds vandaag weer een nieuw project hebben mogen toevoegen om in 2022 uit te voeren. Een wonderlijk verhaal! In november 2021 krijgen we uit Kenia bericht of wij nog een organisatie wisten die christelijke lectuur doneerde. Boeken over verschillende christelijke onderwerpen en pocket Bijbels om te verspreiden in Kenia. […]

Christelijke boeken en Bijbels voor gevangenen en jongeren in Kenia

We zijn heel dankbaar dat we sinds vandaag weer een nieuw project hebben mogen toevoegen om in 2022 uit te voeren. Een wonderlijk verhaal!

In november 2021 krijgen we uit Kenia bericht of wij nog een organisatie wisten die christelijke lectuur doneerde. Boeken over verschillende christelijke onderwerpen en pocket Bijbels om te verspreiden in Kenia.

Nu is dit precies wat Antwoord al jaren doet! Elk jaar versturen we een 20ft container vol met Bijbels en andere christelijke lectuur. We wilden dit project eigenlijk dit jaar op een laag pitje zetten omdat je niet zomaar overal Engelse lectuur heen kan sturen. Niet iedereen leest even goed Engels in de landen waar Stichtign Antwoord actief is. Maar deze concrete vraag konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.

Afgelopen week hebben we toegezegd dat in 2022 een hele container vol boeken en Bijbels naar Kenia versturen. Dit was de reactie van onze partner:

‘Ohhh No….God is so so faithful. This is magnanimous and it will impact gretly not only in our prisons but also in communities out of prisons where the inmates come from.
The answer to your question is YES and YES….we are so looking forward to this donation.
Guess what….we have been praying to get a container to use to set up a community library for young people in Kisumu.’

De boeken en Bijbels worden dus gebruikt om te verspreiden in gevangenissen en daar buiten. Ook wordt er een bibliotheek  mee opgezet voor jongeren in Kisumu.  Geweldig toch! God is goed.

Wilt u voor dit project doneren?