COVID-19 update / We leven in een bijzondere tijd. Het coronavirus raakt ons allemaal, direct of indirect, persoonlijk of bedrijfsmatig. Hier bij Antwoord leven we met u mee en vooral met iedereen die ziek is, herstellende is of familie/vrienden heeft verloren door dit virus. We bidden voor u en blijven dat doen. Ook de wereldwijde […]

COVID-19 update

COVID-19 update /
We leven in een bijzondere tijd. Het coronavirus raakt ons allemaal, direct of indirect, persoonlijk of bedrijfsmatig. Hier bij Antwoord leven we met u mee en vooral met iedereen die ziek is, herstellende is of familie/vrienden heeft verloren door dit virus. We bidden voor u en blijven dat doen.

Ook de wereldwijde kerk van Jezus Christus moet zoeken naar nieuwe vormen om samen God te aanbidden en om elkaar te ontmoeten. Ook in ons land.
Gevolgen van een lockdown en andere maatregelen merken wij ook bij onze zendingsorganisaties. We werken samen met lokale kerken in het buitenland en de pastors moeten steeds aanpassingen doorvoeren. Zo ook de projectleiders die hun uiterste best doen om zoveel  mogelijk hun werk door te laten gaan.
Wat geweldig dat Gods Woord niet te stoppen is. De Bijbel zegt ‘dat Het Woord levend is en krachtiger is dan enig tweesnijdend zwaard.’ En zo gaat het Evangelie door ook op de plekken waar aanpassingen gedaan moeten worden.

Op ons kantoor in Andijk gaan we door, ondanks de omstandigheden die ons ook raken. We blijven vertrouwen op onze God en leven in de verwachting dat Hij de God is die tot geweldige dingen in staat is. Onze God is onveranderlijk. Hij is gisteren, vandaag en voor altijd dezelfde!

Blijft u ons alstublieft steunen met uw gebed en giften. We hebben u nodig. U zaait in Gods Koninkrijk en investeert in kostbare levens zodat zij de Here Jezus persoonlijk leren kennen. Ook in 2021 willen we ‘antwoord’ blijven geven op de vraag naar het Evangelie.

Dank voor uw bemoedigingen en medeleven. We bidden als Team Antwoord wekelijks voor onze donateurs, de kerken en allen waar we een relatie mee hebben.
Gebed is krachtig!