Dit jaar vieren we ons 50-jarig bestaan. We zijn dankbaar dat we al 50 jaar mensen in moeilijke omstandigheden mogen helpen en over Jezus Christus mogen vertellen. Wat een zegen dat we dit al 50 jaar samen met u mogen doen. Met elkaar hebben we oog voor mensen die leven in slechte omstandigheden zonder hoop […]

Stichting Antwoord bestaat 50 jaar!

Dit jaar vieren we ons 50-jarig bestaan. We zijn dankbaar dat we al 50 jaar mensen in moeilijke omstandigheden mogen helpen en over Jezus Christus mogen vertellen. Wat een zegen dat we dit al 50 jaar samen met u mogen doen. Met elkaar hebben we oog voor mensen die leven in slechte omstandigheden zonder hoop en perspectief. Samen zien we om naar ruim 17.500 gevangenen!

Antwoord is in 1973 opgericht. De stichting werd opgericht om ”antwoord’ te kunnen geven aan de kerk in nood achter het IJzeren gordijn in Oost-Europa. Tegenwoordig geven we ‘antwoord’ op de nood van gevangenen in het buitenland. We werken nog steeds in Oost-Europa, maar ook in Afrika. We willen naar de gevangenen omzien zoals we lezen in de Bijbel, o.a. in Mattheus 25:36: ‘Ik zat gevangen en jullie hebben Mij bezocht’.

We hopen dit jaar ons 50-jarig bestaan samen met u te kunnen vieren.