Al meerdere jaren ondersteunen wij het gevangeniswerk in Krivoy Rog, Oekraïne. In dit project zijn al vele gevangenen tot geloof gekomen. Veel ex-gevangenen die tot geloof zijn gekomen, zijn vrijwilliger geworden. Zij bezoeken de gevangenen, die nog steeds vast zitten in de de zwaar beveiligde gevangenis nr. 80 in Krivoy Rog. Wat zeggen zij over […]

Update over ons project in Oekraïne

Al meerdere jaren ondersteunen wij het gevangeniswerk in Krivoy Rog, Oekraïne. In dit project zijn al vele gevangenen tot geloof gekomen. Veel ex-gevangenen die tot geloof zijn gekomen, zijn vrijwilliger geworden. Zij bezoeken de gevangenen, die nog steeds vast zitten in de de zwaar beveiligde gevangenis nr. 80 in Krivoy Rog.

Wat zeggen zij over de oorlog?

In de straten van Krivoy Rog zijn nog weinig militaire activiteiten te zien. Victor en Yuri, onze projectleiders in Oekraïne bezoeken, samen met de vrijwilligers, nog steeds de gevangenen. Ook de Bijbelstudie gaat elke maandagochtend nog gewoon door om te bidden voor de vrede van Oekraïne.

In het nieuws kwam het bericht dat de Oekraïense president Volodymyr Zelensky gevangenen met militaire ervaring vrij wil als ze bereid zijn mee te vechten tegen het Russische leger. Het is ook voor de gevangenen een onrustige tijd. Zij zitten vast tussen twee vuren.

Hoe kunnen wij helpen?

Victor en Yuri vragen nadrukkelijk om met hun mee te bidden. We mogen bidden dat mensen tot inkeer komen en dat de oorlog en agressie tegen Oekraïne mag stoppen. Ze vragen ons te bidden voor vrede en eenheid. Daarnaast maken ze zich zorgen over hun werk. Welk effect heeft de oorlog op hun bediening? Blijft de steun vanuit Stichting Antwoord straks wel doorgaan? Natuurlijk blijven wij hen steunen! Geeft u ook uw support? Bid mee voor Victor en Yuri en voor de gevangenen in Oekraïne.

– Wilt u doneren voor dit project, klik hier –

­